A BETTER VIEW OF LIFE

logo

NAŠA PRIČA

Mi spajamo najnovije tehnologije i posljednje trendove u dizajnu, da bi osigurali prozore, vrata, staklene stijene i domišljata rješenja za Vas i Vaš dom.


UPOZNAJTE NAS>

naša priča
iskustvo

kvaka

pvc stolarija, prozori i vrata, ulazna, garazna, kucna, alu, aluminijska, protuprovalna, staklene fasade, stijene, roletne, žaluzine, moderna, Hormann, Schuco, kvalitetna


usluge

USLUGE

Zadovoljstvo svakog klijenta shvatamo lično i zbog toga smo okupili kreativne stručnjake i predane timske igrače koji ne bježe od izazova.

ŠTA RADIMO >

kvalitet

proizvodi

PROIZVODI

Vrijeme je da sebi priuštite beskompromisan kvalitet i odličan dizajn. Naša misija je osigurati besprijekoran proizvod u kojem ćete uživati godinama.

vrata

ULAZNA VRATA
prozori

PROZORI
staklene fasade
STAKLENE
STIJENE I FASADE
klizni sistemi

KLIZNE STIJENE
sigurnosni sistemi
SIGURNOSNI
SISTEMI
zaštita od sunca
ZAŠTITA
OD SUNCA
garazni i industrijski sistemi
GARAŽNA I INDUSTRIJSKA
VRATA Hörmann

PREUZIMANJA

Pogledajte kataloge i otkrijte više o našim proizvodima.

KATALOZI >
preuzimanja
elegancija

povjerenje

MI VJERUJEMO U BEZVREMENSKU LJEPOTU JEDNOSTAVNOG I ČISTOG DIZAJNA


reference

REFERENCE

Pogledajte galeriju završenih projekata kako bi pronašli inspiraciju za novu graditeljsku avanturu ili se uvjerili različitost primjene naših proizvoda.

NAŠI PROJEKTI >

inspiracija

ulazna vrata
ulazna vrata
ulazna vrata
ulazna vrata

KOLEKCIJA ULAZNIH VRATA

na koju smo jako ponosni. Podijelite našu strast i entuzijazam, pogledajte modele, materijale i popratnu opremu za ulaz sa karakterom.

ULAZNA VRATA>

@festasystem

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA


FESTA-SYSTEM.EU /Mi spajamo najnovije tehnologije i posljednje trendove u dizajnu, da bi osigurali prozore, vrata, staklene stijene i domišljata rješenja za Vas i Vaš dom. Našu ponudu čine: pvc stolarija, prozori i vrata, ulazna vrata, garažna vrata, kućna vrata, alu vrata, aluminijska vrata, protuprovalna vrata, moderna i kvalitetna vrata, sigurnosna vrata, staklene fasade i stijene, klizne stijene, sigurnosni sistemi, kao i zaštita od sunca, roletne, žaluzine, ... / T: 00387 32 699 540 E: info@festa-system.eu